Rendezvények lemondása

Tájékoztatás

Tisztelt Szülők!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírus miatt kialakult helyzettel kapcsolatban a Külső-Pesti Tankerületi Központ igazgatója a mai napon az alábbi intézkedéseket hozta:

1. Minden iskolai programot, ünnepséget, tábort, erdei iskolát – beleértve ebbe a Határtalanul! programot valamint a marktoberdorfi cserekapcsolatot is – a tanulók, családjaik és a pedagógusok biztonsága érdekében le kell mondanunk.

2. A Lázár Ervin Program keretében szervezett valamennyi esemény határozatlan ideig felfüggesztésre kerül.

3. A március 15-i ünnepi megemlékezés március 13-án pénteken az osztálytermekben kivetítéssel kerül megrendezésre. Nemzetiségi öltözet ezúttal nem szükséges, kokárdát viszont kérünk!

4. A március 12-én, csütörtökön esedékes DSD nyelvvizsgát az eredeti tervek szerint megtartjuk!

Intézményünk az alábbi intézkedéseket hozta és tartatja be:

1. A tanulók és a pedagógusok biztonsága érdekében a mosdókban és az iskola épületének egészében fokozott fertőtlenítés zajlik, minden mellékhelyiségben és közösségi térben fertőtlenítő alapú kézmosószert helyeztünk el.

2. Tanulóink figyelmét folyamatosan felhívjuk a megelőzés, a kézmosás fontosságára, az erről készült tájékoztató filmeket (https://koronavirus.gov.hu/megelozes) minden osztályban megnézetjük. A filmet megosztjuk az iskola Facebook oldalán és honlapján is.

3. Kérjük Önöket, hogy a pánik elkerülése érdekében a hivatalos kormányzati oldalon (https://koronavirus.gov.hu) tájékozódjanak!

4. Kérjük, hogy azok, akik bármilyen módon kapcsolatba kerülhettek fertőzött személlyel akár itthon, akár külföldi tartózkodásuk során, ne jöjjenek be az iskolába! Haladéktalanul hívják fel háziorvosukat vagy a kormányzati zöld számot 06-80-277-455, 06-80-277-456 és tartsák be a kapott javasoltakat!

Bármilyen intézkedés esetén haladéktalanul tájékoztatjuk Önöket
– a KRÉTA felületen (pirosiskola.e-kreta.hu),
– az intézmény honlapján (www.pirosiskola.hu) és
– Facebook (www.fb.com/PirosIskolaBp18) oldalán.

Szíves együttműködésüket és megértésüket köszönjük!

Nagy Adrienn Rózsa
intézményvezető

A kép forrása: www.pirosiskola.hu

Budapest, 2020. március 11. 15:00