2015-12-21

Igazolványok

Diákigazolvány

A oktatási igazolványokról szóló 362./2011 (XII. 30.) kormányrendelet alapján a leendő első osztályosok ingyenes, új okmányának igénylése ill. az alábbiak szerint zajlik:

1. Fel kell keresni a lakcím szerint illetékes Kormányablakot és fényképet kell készíttetni a tanulóról. A fénykép készítéséhez be kell mutatni a gyermek születési anyakönyvi kivonatát és lakcímkártyáját. Célszerű egyúttal személyi igazolványt is igényelni.
2. A leendő elsős szülőknek szervezett szülői értekezleten le kell adni a kormányablakban kapott aláírt adatlapot valamint be kell mutatni a gyermek érvényes lakcímkártyáját is. Az értekezlet időpontját május utolsó hetében tesszük közzé.
3. Az elkészült végleges diákigazolványt a tanuló lakcímére postázzák.

A legközelebbi kormányablak cíne: 1181 Budapest, Üllői út 445. Weboldal: itt és itt.
Az ügyfélfogadás időpontjáról és a sorszámkiadás rendjéről a személyes ügyintézés előtt feltétlenül tájékozódjanak!

A https://igenyles.diakigazolvany.hu/ oldalon a tanulói azonosítószám megadásával nyomon követhető a készülő diákigazolvány.

Viszlai Tünde
pedagógiai asszisztens


Iskolalátogatási igazolás

Személyesen vagy emailben kérhető az ‘A’ épületszárny emeletén, a tanári szobával szemközti irodában Viszlai Tünde pedagógiai asszisztensnél, a diák nevének és osztályának valamint a felhasználás céljának (pl.: jogviszony igazoláshoz, vagy iskolakezdési támogatáshoz, stb.) megadásával. Legkésőbb másnapra elkészül, csak a szülőnek adjuk ki, személyesen.

Ügyintézés: Hétfőtől – péntekig 07:30 és 15:30 óra között az ‘A’ épületszárny emeletén, a tanári szobával szemközti irodában, előzetes telefonos bejelentkezés után

Viszlai Tünde
pedagógiai asszisztens

Közzétéve: 2016. április 21.
Frissítve: 2020. szeptember 20.