Segíts, hogy segíthessünk!

Könyvadományokat gyűjtünk


Számunkra fontos hogy segíthessünk másokon. A gödöllői szívbeteg Krisztián karácsonyi kívánságának teljesítéséhez elég volt a 4.a osztályközössége. (Erről bővebben itt: http://www.csodalampa.hu/csodalampa/Beszámolók/2016-12-20_Krisztian)

De most nagyobb fába vágtuk a fejszénket, csatlakoztunk egy országos felhíváshoz, amihez bárki segítségére számítunk és kérjük.

A következő hírt olvastuk:

Az 1070 méter magasságban lévő erdélyi Kommandó község általános iskolája január 9-én leégett, s kb. az iskola negyede megsemmisült.. A GYERMEKJÓLÉTI ALAPÍTVÁNY, (társszervei: a Pálffy Dénes Népfőiskola Akadémia, a Jeruzsálemi Szuverén Királyi Katonai és Kórházi Lovagrend), továbbá a Rábatamási Móra Ferenc Általános Iskola nem marad tétlen: általános iskolásoknak (1-8. évfolyam) szóló, magyar nyelvű új gyermek és ifjúsági könyveket gyűjtenek.

A gyűjtés időtartama: 2017. január- március 31.

Akinek van jó állapotban lévő könyve, vagy olyan, amiből egynél több van és le tud mondani róla, azoktól szeretettel és tisztelettel várjuk a felajánlásokat. Az összegyűjtött könyveket egyenként vagy csomagolva várjuk nálunk, az A/3-as teremben, a 4.a osztályban!

A kép forrása: www.pirosiskola.hu

Budapest, 2017. február 6.