Tanévkezdés

Információk

További információkat azok beérkezésekor tudunk közzétenni.
Kérjük, hogy augusztus 21. után napi rendszerességgel figyeljék ezt az oldalt.

Kötelező benntartózkodás alóli felmentés

A hatályos jogszabályok értelmében a diákok 16 óráig kötelesek az iskolában tartózkodni. A szülő alaposan megindokolt kérelmére az intézmény vezetője engedélyezheti a korábbi távozást. Kérjük, olvassák az alábbi részletes tájékoztatót. A kérelmet a lenti formanyomtatványon kérjük benyújtani.

Tájékoztató (pdf dokumentum)

Formanyomtatvány (pdf dokumentum)

A tanulói be- és kilépés továbbra is a következőképpen alakul:

  • Az 1-2. évfolyam tanulói a főbejáraton léphetnek ki- és be az iskolába.
  • A 3-8. évfolyam tanulói esetében a nagykapun (Üllői út felől) keresztül történik.
  • Szülő reggel csak kapuig kísérheti a gyermekét és délután ott kell megvárnia. Ez alól  reggel kivételt képeznek az elsős szülők (2022. szeptember 9-ig), akik az első héten a tanterembe kísérhetik gyermeküket, de legkésőbb 07:50-kor nekik is távozniuk kell.
  • Reggel 07:30 és 07:45 között a tanulók az udvaron gyülekeznek, majd az első órát tartó pedagógus irányításával foglalják el helyüket a tantermekben. Rossz idő esetén az ügyeletes nevelő irányítása alapján jöhetnek be az épületbe.
  • Délután a napközis és tanulószobás tanulókat meghatározott időpontokban adjuk át az adott évfolyam számára meghatározott kilépési ponton (Üllői úti udvari nagykapun, illetve főbejáraton) keresztül: 14:30-kor, 16:00 órakor, illetve 16:30-tól folyamatosan a főbejáraton.
  • A szülőnek írásban nyilatkoznia kell arról, hogy ki, hány órakor viheti el a gyermeket délután, illetve egyedül hazamehet-e.
  • Maszk viselése nem kötelező, de nem is tilos.

Az iskolában a tanítási órák és az óraközi szünetek rendje a következő:

A belépés és benntartózkodás rendje mindazon személyek esetében, akik nem állnak jogviszonyban az iskolával:

  • Az iskola épületében az iskolai dolgozókon és a tanulókon kívül csak a hivatalos ügyet intézők tartózkodhatnak előzetes egyeztetést (061-291-0519, illetve e-mailben iskola@pirosiskola.hu) követően, illetve azok, akik erre a vezetőségtől engedélyt kaptak.
  • Az iskola épületébe érkező szülők, illetve idegenek belépését a portaszolgálat ellenőrzi. Az iskolába érkező szülőket, illetve idegeneket a portáról akkor engedhetik be az iskola épületébe, ha előre megbeszélt időpontra érkeztek. Bejelentkezés nélkül csak abban az esetben, ha az iskola dolgozói közül valaki fogadni tudja őket.
  • A szülői értekezleteket, fogadóórákat jelenleg jelenléti formában tartjuk meg.

Nyári irodai ügyelet

Kéthetente, szerdai napokon 08:30 - 14:00 között: 2022. június 29., július 13. és 27., augusztus 10. és 24.

Előzetes időpontegyeztetés szükséges e-mailben, vagy aznap telefonon.

Nyári gyerekfelügyelet az iskolában

 2022. augusztus 22-31. (hétfő-szerda) között

Az ügyeleti időszakban kizárólag azon tanítványainknak biztosítunk ügyeletet, illetve azok kaphatnak étkezést, akik 2022. V. 22-ig a KRÉTÁ-ban kiküldött kérdőív segítségével ezt igényelték, illetve a GESZ által, részükre kiállított átutalásos számlát határidőn belül kiegyenlítették.

Nyári napközis tábor a Bókay kertben

2022. június 27. - augusztus 19. között

Tájékoztató, jelentkezési lap és egészségügyi nyilatkozat itt.

Közzétéve: 2022. június 29.
Frissítve: 2022. augusztus 31., 12:31